Vip

Vip WebTV е бесплатна услуга која Ви овозможува онлајн да ги гледате домашните ТВ канали на Вашиот компјутер/лаптоп, таблет или мобилен телефон, каде и да сте низ Македонија. Услугата е достапна за сите интернет корисници со IP адреса од Р. Македонија.

За повеќе содржина, Ви ја нудиме услугата Vip Xplore TV со која добивате пристап до 40 ТВ канали на Вашиот смартфон, таблет или компјутер/лаптоп. Услугата Vip Xplore TV е достапна за сите корисници со Vip Постпејд SIM картичка, 1 месец бесплатно. Со Vip Xplore TV нема да ја пропуштите Вашата омилена програма, бидејќи можете да ја гледате емитуваната програма од последните 7 дена.

Одберете канал


Напомена: Услугата Vip WebTV е достапна само за интернет корисници со IP адреса од Р. Македонија.